Tokió és Oszaka repülőjegyek már 129 900Ft-tól

november 19th, 2015 - 11:07

tokio-es-oszaka-repulojegy-akcio-air-france-klmA Távol-Kelet most még közelebb van! Japán repülőjegy akció az Air France KLM légitársaságokkal, budapesti indulással!

Ne várjon sokáig, az akció csak november 25-ig tart! Az utazást 2016. május 14-ig meg kell kezdeni a repülőjeggyel, de az ár december 17-24. és március 21-31. közötti indulásokra nem érvényes. A fenti repjegy akció részletes feltételei és további Air France KLM repülőjegy akciók megtekinthetőek a Vista.hu-n!

A fenti olcsó repülőjegy árak oda-vissza útra értendőek a Repjegyakciok.hu és Vista.hu online repülőjegy rendszerünkben történő online foglalás és online bankkártyás fizetés esetén érvényesek. A repülőjegy árak tartalmazzák az összes jegykiállításkor fizetendő illetéket, de nem tartalmazzák azokat a helyi illetékeket és adókat, melyek bizonyos desztinációk esetében csak a repülőtéren fizethetőek meg, helyi valutában.

A feltüntetett repülőjegy tarifák az árak meghirdetésekor érvényesek, a valutaárfolyamok folyamatos változása miatt foglaláskor eltérés lehetséges. A fenti akciós díjtételek csak online repjegy foglalás esetén érvényesek a Repjegyakciok.hu, repulojegy.vista.hu illetve vista.hu weboldalakon. Irodáinkban vagy telefonon történő személyes foglalás esetén az árak a fent hirdetettektől eltérhetnek. Az adott akciós árakon helyeket a légitársaság csak korlátozott számban biztosít. A légitársaságok minden esetben fenntartják a jogot a repülőjegy árak, illetékek ill. a feltételek előzetes figyelmeztetés nélkül történő megváltoztatására.

Comments are closed.