A legfrissebb Swiss akció: Phuket repülőjegy már 175 000Ft-ért

november 18th, 2015 - 11:33

phuket-repulojegy-foglalasi-akcioSzenzációs repülőjegy akció a Swiss légitársaságtól Thaiföldre, Brazíliába és Dominikára!

Foglaljon gyorsan, az akció csak november 22-ig tart!

A repülőjegy akció a Swiss légitársaság járataira, budapesti indulással érvényes.

Indulás: Phuket és Punta Cana: nincs megkötés; Rio de Janeiro: 2016. április 22-től

A végcélon legalább ennyi időt kell eltölteni: 1 szombat éjszaka vagy 3 éj

Ennyi időn belül kell hazautazni: indulástól számított 3 hónapon belül

A fenti olcsó repülőjegy árak oda-vissza útra értendőek a Repjegyakciok.hu és Vista.hu online repülőjegy rendszerünkben történő online foglalás és online bankkártyás fizetés esetén érvényesek. A repülőjegy árak tartalmazzák az összes jegykiállításkor fizetendő illetéket, de nem tartalmazzák azokat a helyi illetékeket és adókat, melyek bizonyos desztinációk esetében csak a repülőtéren fizethetőek meg, helyi valutában.

A feltüntetett repülőjegy tarifák az árak meghirdetésekor érvényesek, a valutaárfolyamok folyamatos változása miatt foglaláskor eltérés lehetséges. A fenti akciós díjtételek csak online repjegy foglalás esetén érvényesek a Repjegyakciok.hu, repulojegy.vista.hu illetve vista.hu weboldalakon. Irodáinkban vagy telefonon történő személyes foglalás esetén az árak a fent hirdetettektől eltérhetnek. Az adott akciós árakon helyeket a légitársaság csak korlátozott számban biztosít. A légitársaságok minden esetben fenntartják a jogot a repülőjegy árak, illetékek ill. a feltételek előzetes figyelmeztetés nélkül történő megváltoztatására.

Comments are closed.