Repüljön Kanadába közvetlen járattal – új akció!

november 17th, 2015 - 12:40

toronto-repulojegy-foglalas-akcioRepülőjegy akció Torontóba és Montreálba – közvetlen járatokra!

Ne gondolkozzon sokáig, az Air Transat légitársaság akciója csak november 30-ig tart és a helyek is gyorsan fogynak! A kanadai légitársaság gépei minden szerdán indulnak Kanadából Budapestre és másnap térnek vissza. A gépek Toronto és Budapest között egy montreáli kitérővel közlekednek. Most még vannak helyek a fenti árakon 2016. június, szeptember és október hónapokra, vásárolja meg jövő nyári Toronto vagy Montreál repülőjegyét most!

A fenti olcsó repülőjegy árak oda-vissza útra értendőek a Repjegyakciok.hu és Vista.hu online repülőjegy rendszerünkben történő online foglalás és online bankkártyás fizetés esetén érvényesek. A repülőjegy árak tartalmazzák az összes jegykiállításkor fizetendő illetéket, de nem tartalmazzák azokat a helyi illetékeket és adókat, melyek bizonyos desztinációk esetében csak a repülőtéren fizethetőek meg, helyi valutában.

A feltüntetett repülőjegy tarifák az árak meghirdetésekor érvényesek, a valutaárfolyamok folyamatos változása miatt foglaláskor eltérés lehetséges. A fenti akciós díjtételek csak online repjegy foglalás esetén érvényesek a Repjegyackiok.hu, repulojegy.vista.hu illetve vista.hu weboldalakon. Irodáinkban vagy telefonon történő személyes foglalás esetén az árak a fent hirdetettektől eltérhetnek. Az adott akciós árakon helyeket a légitársaság csak korlátozott számban biztosít. A légitársaságok minden esetben fenntartják a jogot a repülőjegy árak, illetékek ill. a feltételek előzetes figyelmeztetés nélkül történő megváltoztatására.

Comments are closed.