Business repülőjegyek hihetetlen árakon!

július 6th, 2016 - 16:35

repjegyakciok-airberlin-business-repulojegy-akcio Fantasztikus business repülőjegy árak az airberlin légitársaság járataira!

Siessen a vásárlással, mert a lenti árakat csak július 19-ig találja meg! Az akciós repülőjegyek meghatározott napokon vehetőek igénybe, melyről Airberlin repülőjegy akció oldlalunkon tájékozódhat.

Az airberlin Európa egyik vezető légitársasága. A sokszoros díjnyertes cég a világ 171 úticéljára szállít utasokat. 1979-es megalapítása óta mindegy 31,5 millióan léptek járataik fedélzetére. Az airberlin központja jelenleg a berlini Tegel repülőtér, ahová Budapestről közvetlen járattal is utazhatunk. Az Etihad légitársaság code-share partnere és a Oneworld légitársasági szövetség tagja.

Foglalja le most airberlin business osztályos repülőjegyét a vista.hu vagy repjegyakciok.hu oldalon!

  • Abu Dhabi repülőjegy 373 000Ft
  • New York repülőjegy 486 200Ft
  • Chicago repülőjegy 604 900Ft
  • Szingapúr repülőjegy 612 800Ft
  • Melbourne repülőjegy 989 100Ft

Látogassa meg Airberlin repülőjegy akció oldalunkat is, ahol még több akciós árat és az akció árak részletes feltételeit is megtalálja!

A fenti olcsó repülőjegy árak oda-vissza útra értendőek és csak a Repjegyakciok.hu és Vista.hu online repülőjegy rendszerünkben történő online foglalás és online bankkártyás fizetés esetén érvényesek. A repülőjegy árak tartalmazzák az összes jegykiállításkor fizetendő illetéket, de nem tartalmazzák azokat a helyi illetékeket és adókat, melyek bizonyos desztinációk esetében csak a repülőtéren fizethetőek meg, helyi valutában.

A feltüntetett repülőjegy tarifák az árak meghirdetésekor érvényesek, a valutaárfolyamok folyamatos változása miatt foglaláskor eltérés lehetséges. A fenti akciós díjtételek csak online repjegy foglalás esetén érvényesek a Repjegyakciok.hu, repulojegy.vista.hu illetve vista.hu weboldalakon. Irodáinkban vagy telefonon történő személyes foglalás esetén az árak a fent hirdetettektől eltérhetnek. Az adott akciós árakon helyeket a légitársaság csak korlátozott számban biztosít. A légitársaságok minden esetben fenntartják a jogot a repülőjegy árak, illetékek ill. a feltételek előzetes figyelmeztetés nélkül történő megváltoztatására.

Comments are closed.