Kalifornia repülőjegy 116 000Ft-ért!

augusztus 15th, 2016 - 13:57

los-angeles-repulojegy-repjegy-akcio Mi sem hittük el, hogy lehet ennyire olcsó!

Ahogy újra emelkedik a hőmérséklet, a kaliforniai repülőjegy árak úgy csökkentek! Ez tényleg kihagyhatatlan akció, ne habozzon és foglalja le repülőjegyét most!

A fenti linkekre kattintva megtalálja, hogy a legolcsóbb los angelesi vagy san franciscoi repülőjegy árakat mely dátumokra találja meg!

Los Angeles: az ár az airberlin légitársaság járataira, bécsi indulással és egy berlini átszállással érvényes. Az utazás október 26. és március 13. között lehet, egyes kiemelt időszakok kivéletével.

San Francisco: Ezt a remek ajánlatot a United Airlines és Austrian légitársaságok járataira találtuk, Bécsből indulva, őszi és téli ( szeptember 1. és december 24. közötti ) időszakra.

A fenti olcsó repülőjegy árak oda-vissza útra értendőek a Repjegyakciok.hu és Vista.hu online repülőjegy rendszerünkben történő online foglalás és online bankkártyás fizetés vagy banki átutalás esetén érvényesek. A repülőjegy árak tartalmazzák az összes jegykiállításkor fizetendő illetéket, de nem tartalmazzák azokat a helyi illetékeket és adókat, melyek bizonyos úti célok esetében csak a repülőtéren fizethetőek meg, helyi valutában.

A feltüntetett repülőjegy tarifák az árak meghirdetésekor érvényesek, a valutaárfolyamok folyamatos változása miatt foglaláskor eltérés lehetséges. A fenti akciós díjtételek csak online repjegy foglalás esetén érvényesek a Repjegyakciok.hu, repulojegy.vista.hu illetve vista.hu weboldalakon. Irodáinkban vagy telefonon történő személyes foglalás esetén az árak a fent hirdetettektől eltérhetnek. Az adott akciós árakon helyeket a légitársaság csak korlátozott számban biztosít. A légitársaságok minden esetben fenntartják a jogot a repülőjegy árak, illetékek ill. a feltételek előzetes figyelmeztetés nélkül történő megváltoztatására.

Comments are closed.