San Francisco repülőjegy 117 200Ft, Los Angeles repülőjegy 117 800Ft!

augusztus 1st, 2016 - 14:14

san-francisco-repulojegy-akcio-repjegyakciok Kint a hőmérséklet emelkedik, nálunk a repülőjegy árak csökkennek!

Itt tombol a forró nyár, de mi befagyasztottuk az amerikai repülőjegy árakat! Kaliforniába ennyire olcsón még nem lehetett repülőjegyet vásárolni. Ön se hagyja ki, nem lehet tudni, mikor lesznek újra ilyen kedvező repülőjegy árak!

Foglalja le most amerikai repülőjegyét a repjegyakciok.hu és a vista.hu oldalon!

A fenti olcsó repülőjegy árak oda-vissza útra értendőek a Repjegyakciok.hu és Vista.hu online repülőjegy rendszerünkben történő online foglalás és online bankkártyás fizetés vagy banki átutalás esetén érvényesek. A repülőjegy árak tartalmazzák az összes jegykiállításkor fizetendő illetéket, de nem tartalmazzák azokat a helyi illetékeket és adókat, melyek bizonyos úti célok esetében csak a repülőtéren fizethetőek meg, helyi valutában.

A feltüntetett repülőjegy tarifák az árak meghirdetésekor érvényesek, a valutaárfolyamok folyamatos változása miatt foglaláskor eltérés lehetséges. A fenti akciós díjtételek csak online repjegy foglalás esetén érvényesek a Repjegyakciok.hu, repulojegy.vista.hu illetve vista.hu weboldalakon. Irodáinkban vagy telefonon történő személyes foglalás esetén az árak a fent hirdetettektől eltérhetnek. Az adott akciós árakon helyeket a légitársaság csak korlátozott számban biztosít. A légitársaságok minden esetben fenntartják a jogot a repülőjegy árak, illetékek ill. a feltételek előzetes figyelmeztetés nélkül történő megváltoztatására.

Comments are closed.