Árcsökkenés a Finnair ázsiai repülőjegyeinél!

november 19th, 2015 - 13:11

finnair-repulojegy-akcio-azsiaba Rádupláz a Finnair! Most nem egy, hanem két akcióval is előrukkoltak Ázsia felé!

November 30-ig Japánba, december 6-ig Delhibe, Pekingbe, Shanghaiba, Szingapúrba és Szöulba vásárolható akciós repülőjegy a Finnair járataira a weboldalunkon.

Az olcsó árak mellett kellemes csatlakozási időkkel és a Helsinki – Shanghai – Helsinki útvonalon a jelenlegi legmodernebb A350-es repülőgépükkel várja Önt a Finnair. Engedjen a csábításának!

Még további Finnair repülőjegy akciók és a fenti árak részletes foglalási feltételei a Vista.hu-n!

A fenti olcsó repülőjegy árak oda-vissza útra értendőek a Repjegyakciok.hu és Vista.hu online repülőjegy rendszerünkben történő online foglalás és online bankkártyás fizetés esetén érvényesek. A repülőjegy árak tartalmazzák az összes jegykiállításkor fizetendő illetéket, de nem tartalmazzák azokat a helyi illetékeket és adókat, melyek bizonyos desztinációk esetében csak a repülőtéren fizethetőek meg, helyi valutában.

A feltüntetett repülőjegy tarifák az árak meghirdetésekor érvényesek, a valutaárfolyamok folyamatos változása miatt foglaláskor eltérés lehetséges. A fenti akciós díjtételek csak online repjegy foglalás esetén érvényesek a Repjegyakciok.hu, repulojegy.vista.hu illetve vista.hu weboldalakon. Irodáinkban vagy telefonon történő személyes foglalás esetén az árak a fent hirdetettektől eltérhetnek. Az adott akciós árakon helyeket a légitársaság csak korlátozott számban biztosít. A légitársaságok minden esetben fenntartják a jogot a repülőjegy árak, illetékek ill. a feltételek előzetes figyelmeztetés nélkül történő megváltoztatására.

Comments are closed.