Gyere, fedezzük fel Amerikát!

március 7th, 2016 - 13:34

eszak-amerika-repulojegy-akciok-repjegyakcio Mi adjuk hozzá az akciós repülőjegyet!

A legjobb amerikai repülőjegy akciók Air France KLM és Delta légitársaságokkal az Amerikai Egyesült Államokba és Kanadába!

Az amszterdami Schiphol és a párizsi Charles de Gaulle repülőtereken keresztül az Air France KLM és Delta járataival közel 300 amerikai városba juthat el. A legjobb észak-amerikai repülőjegy akcióik:

 

Az akció 2016. április 15-ig tart. A repülőjegyet az indulás előtt legalább 7 nappal meg kell vásárolni. Az akciós árak a június 27. és augusztus 15. közötti nyári főszezonra nem érvényesek.

Még további Air France KLM repülőjegy akció és a fenti árak részletes foglalási feltételei a Vista.hu-n!

A fenti olcsó repülőjegy árak oda-vissza útra értendőek a Repjegyakciok.hu és Vista.hu online repülőjegy rendszerünkben történő online foglalás és online bankkártyás fizetés esetén érvényesek. A repülőjegy árak tartalmazzák az összes jegykiállításkor fizetendő illetéket, de nem tartalmazzák azokat a helyi illetékeket és adókat, melyek bizonyos desztinációk esetében csak a repülőtéren fizethetőek meg, helyi valutában.

A feltüntetett repülőjegy tarifák az árak meghirdetésekor érvényesek, a valutaárfolyamok folyamatos változása miatt foglaláskor eltérés lehetséges. A fenti akciós díjtételek csak online repjegy foglalás esetén érvényesek a Repjegyakciok.hu, repulojegy.vista.hu illetve vista.hu weboldalakon. Irodáinkban vagy telefonon történő személyes foglalás esetén az árak a fent hirdetettektől eltérhetnek. Az adott akciós árakon helyeket a légitársaság csak korlátozott számban biztosít. A légitársaságok minden esetben fenntartják a jogot a repülőjegy árak, illetékek ill. a feltételek előzetes figyelmeztetés nélkül történő megváltoztatására.

Comments are closed.