San Francisco és Washington szuper áron!

március 10th, 2016 - 13:15

air-france-klm-amerikai-repulojegy-akciok Ma szenzációsan olcsó a repülőjegy San Franciscoba és Washingtonba!

Az Air France KLM és Delta légitársaságok járataira ma hihetetlenül olcsón vásárolhat repülőjegyet San Franciscoba és Washingtonba!

A repülőjegyet 2016. március 10-én kell lefoglalni és megvásárolni. Az indulás április 1. és június 5. közt lehetséges. Legalább 1 hetet, de legfejlebb egy hónapot lehet a repjeggyel kint tölteni. Ezen felül legkésőbb június 12-ig haza kell érni ezzel az akciós jeggyel.

Még további Air France KLM repülőjegy akció és a fenti árak részletes foglalási feltételei a Vista.hu-n!

A fenti olcsó repülőjegy árak oda-vissza útra értendőek a Repjegyakciok.hu és Vista.hu online repülőjegy rendszerünkben történő online foglalás és online bankkártyás fizetés esetén érvényesek. A repülőjegy árak tartalmazzák az összes jegykiállításkor fizetendő illetéket, de nem tartalmazzák azokat a helyi illetékeket és adókat, melyek bizonyos desztinációk esetében csak a repülőtéren fizethetőek meg, helyi valutában.

A feltüntetett repülőjegy tarifák az árak meghirdetésekor érvényesek, a valutaárfolyamok folyamatos változása miatt foglaláskor eltérés lehetséges. A fenti akciós díjtételek csak online repjegy foglalás esetén érvényesek a Repjegyakciok.hu, repulojegy.vista.hu illetve vista.hu weboldalakon. Irodáinkban vagy telefonon történő személyes foglalás esetén az árak a fent hirdetettektől eltérhetnek. Az adott akciós árakon helyeket a légitársaság csak korlátozott számban biztosít. A légitársaságok minden esetben fenntartják a jogot a repülőjegy árak, illetékek ill. a feltételek előzetes figyelmeztetés nélkül történő megváltoztatására.

Comments are closed.