Miami repülőjegy 114 600Ft-ért!

március 18th, 2016 - 10:35

miami-repulojegy-akcio Miami repülőjegy akció! Talán sosem lesz már ennyire olcsó!

Az Air France KLM, Alitalia és Delta légitársaságok ismét egy szenzácós akcióval rukkoltak elő.

Május 6. és július 7. illetve augusztus 22. és október 28. közötti indulás esetén már 114 600Ft áron is foglalhatunk Miami repülőjegyet, bécsi indulással! Az akció április 3-ig él, de érdemes minél előbb lecsapni az olcsó Miami repülőjegyekre, mivel a helyek rohamosan fogynak!

Miami repülőjegy árak és online foglalás 114 600Ft-tól

A fenti olcsó repülőjegy árak oda-vissza útra értendőek a Repjegyakciok.hu és Vista.hu online repülőjegy rendszerünkben történő online foglalás és online bankkártyás fizetés esetén érvényesek. A repülőjegy árak tartalmazzák az összes jegykiállításkor fizetendő illetéket, de nem tartalmazzák azokat a helyi illetékeket és adókat, melyek bizonyos desztinációk esetében csak a repülőtéren fizethetőek meg, helyi valutában.

A feltüntetett repülőjegy tarifák az árak meghirdetésekor érvényesek, a valutaárfolyamok folyamatos változása miatt foglaláskor eltérés lehetséges. A fenti akciós díjtételek csak online repjegy foglalás esetén érvényesek a Repjegyakciok.hu, repulojegy.vista.hu illetve vista.hu weboldalakon. Irodáinkban vagy telefonon történő személyes foglalás esetén az árak a fent hirdetettektől eltérhetnek. Az adott akciós árakon helyeket a légitársaság csak korlátozott számban biztosít. A légitársaságok minden esetben fenntartják a jogot a repülőjegy árak, illetékek ill. a feltételek előzetes figyelmeztetés nélkül történő megváltoztatására.

Comments are closed.