Már Miamiba is repül a Turkish Airlines

augusztus 14th, 2015 - 11:17

turkish-airlines-miami-a-turkish-airlines-legujabb-celallomasa-leadA török hódítás a 21. században is folytatódik. A Turkish Airlines újabb amerikai desztinációt vett fel útvonalhálózatába, már a napsütéses Miami-ba is eljuthatunk velük, egyetlen isztambuli átszállással.

A légitársaság első Isztambul – Miami járata 2015. október 25-én száll fel és onnantól kezdve a hét minden napján eljuthatunk Miamiba a Turkish Airlines gépeivel. A floridai város a törökök 12. amerikai célállomása. Az Amerikai Egyesült Államokban, Boston, Chicago, Houston, New York, San Francisco és Washington; Kanadában, Montreal és Toronto; Argentínában  Buenos Aires és Brazíliában Sao Paulo szerepel a légitársaság kínálatában.

A Turkish Airlines új Isztambul – Miami járata kiemelt jelentőségű. Két jelentős légiközlekedési csomópont között teremt közvetlen kapcsolatot: Miami fontos átszállóhely, ahol az Európából érkező utasok áthaladnak, útban Közép- és Dél-Amerika más városai felé; Isztambul pedig az Ázsia és Európa felé irányuló forgalom egyik nagy elosztópontja. Ez a járat A Miami Dade repülőtérről a török légitársaság új járatával összesen 18 európai város érhető el átszállás nélkül. Az új járat a személy- és teherszállítás szempontjából is úttörő jelentőségű, mind a városnak, mind a légitársaságnak.

A Turkish Airlines B777-300ER típusú gépeket állított be az Isztambul – Miami – Isztambul útvonalra. A járat fedélzetén összesen 337 ülőhely várja az utasokat, 3 osztályos elrendezéssel: 28 business, 63 prémium turista és 246 turista osztályos székkel.

A Turkish Airlines érték-ár arányban kiváló szolgáltatást nyújt Miami felé immár a magyar utazók számára is: A légitársaság által kínált akciós repülőjegy árakon, kényelmes csatlakozási időkkel érhető el: az odaúton Isztambulban egy, a hazaúton másfél órás átszállási idővel utazhatunk Budapestről.

Comments are closed.