Szenzációs árak Amerikába már 134 500Ft-tól!

április 27th, 2016 - 16:04

miami-repulojegy-akcio Amerikai álom – elérhető áron! Olcsó áron és remek feltételekkel foglalhatja le most amerikai repülőjegyét a repjegyakciok.hu és vista.hu oldalakon!

USA és Kanada árainkat befagyasztottuk! Július 15-ig a lenti a lenti árakon foglalhat repülőjegyet online rendszerünkben, most tavasztól jövő télig. Érdemes minél előbb foglalnia, így kényelmesen válogathat a szabad dátumok közt.

Látogassa meg Air France KLM repülőjegy akció oldalunkat is, ahol még több akciós árat és az összes akciós ár részletes feltételeit is megtalálja!

Foglalja le most Air France KLM repülőjegyét a repjegyakciok.hu és a vista.hu oldalon!

A fenti olcsó repülőjegy árak oda-vissza útra értendőek a Repjegyakciok.hu és Vista.hu online repülőjegy rendszerünkben történő online foglalás és online bankkártyás fizetés esetén érvényesek. A repülőjegy árak tartalmazzák az összes jegykiállításkor fizetendő illetéket, de nem tartalmazzák azokat a helyi illetékeket és adókat, melyek bizonyos úti célok esetében csak a repülőtéren fizethetőek meg, helyi valutában.

A feltüntetett repülőjegy tarifák az árak meghirdetésekor érvényesek, a valutaárfolyamok folyamatos változása miatt foglaláskor eltérés lehetséges. A fenti akciós díjtételek csak online repjegy foglalás esetén érvényesek a Repjegyakciok.hu, repulojegy.vista.hu illetve vista.hu weboldalakon. Irodáinkban vagy telefonon történő személyes foglalás esetén az árak a fent hirdetettektől eltérhetnek. Az adott akciós árakon helyeket a légitársaság csak korlátozott számban biztosít. A légitársaságok minden esetben fenntartják a jogot a repülőjegy árak, illetékek ill. a feltételek előzetes figyelmeztetés nélkül történő megváltoztatására.

Comments are closed.