Torontó repülőjegy 105 900Ft, New York repülőjegy 117 300Ft!

január 12th, 2016 - 17:50

New_York_repulojegy_akcio Hihetetlenül jó árak Amerikába! Utazzon már 105 900Ft-ért! Foglalás csak a repjegyakciok.hu és a vista.hu oldalon!

Siessen és vásárolja meg repülőjegyét ma! A lengyel LOT légitársaság villámakciója csak január 15-ig tart. Az indulás 2016. március 12-ig lehetséges, legkésőbb 2016. március 15-ig haza is kell érkezni.

A LOT légitársaság Európa egyik legfiatalabb flottájával büszkélkedhet. Európa negyedik és a világ tíz legpontosabb légitársaságának egyike, az OAG szakmai szervezet 2015-ös felmérése szerint.

Még további LOT repülőjegy akció és a fenti árak részletes foglalási feltételei a Vista.hu-n!

A fenti olcsó repülőjegy árak oda-vissza útra értendőek a Repjegyakciok.hu és Vista.hu online repülőjegy rendszerünkben történő online foglalás és online bankkártyás fizetés esetén érvényesek. A repülőjegy árak tartalmazzák az összes jegykiállításkor fizetendő illetéket, de nem tartalmazzák azokat a helyi illetékeket és adókat, melyek bizonyos desztinációk esetében csak a repülőtéren fizethetőek meg, helyi valutában.

A feltüntetett repülőjegy tarifák az árak meghirdetésekor érvényesek, a valutaárfolyamok folyamatos változása miatt foglaláskor eltérés lehetséges. A fenti akciós díjtételek csak online repjegy foglalás esetén érvényesek a Repjegyakciok.hu, repulojegy.vista.hu illetve vista.hu weboldalakon. Irodáinkban vagy telefonon történő személyes foglalás esetén az árak a fent hirdetettektől eltérhetnek. Az adott akciós árakon helyeket a légitársaság csak korlátozott számban biztosít. A légitársaságok minden esetben fenntartják a jogot a repülőjegy árak, illetékek ill. a feltételek előzetes figyelmeztetés nélkül történő megváltoztatására.

Comments are closed.