Riói repülőjegy 100 000Ft alatt!

január 20th, 2016 - 11:13

rio-de-janeiro-repulojegy-repjegy-akcio Hihetetlen árak Rio de Janeiroba: 99 700Ft-tól – budapesti indulással!

Budapest – Rio de Janerio – München repülőjegy: 99 700Ft ( például február 22-március 1. vagy március 1-21. )

Budapest – Rio de Janerio – Prága repülőjegy: 107 200Ft ( például március 3-március 21. vagy március 21-árpilis 5. )

Az akciós helyek csak korlátozott számban elérhetőek az Alitalia járataira. A helyek gyorsan fogynak, vásárolja meg repülőjegyét minél előbb! A foglaláshoz kérjük, válassza ki a TÖBBSZAKASZOS keresési módot a Vista.hu online repülőjegy keresőben!

rio-de-janeiro-repulojegy-repjegy-akcio-kereso

 

A fenti olcsó repülőjegy ár oda-vissza útra értendőek a Vista.hu online repülőjegy rendszerünkben történő online foglalás és online bankkártyás fizetés esetén érvényesek. A repülőjegy árak tartalmazzák az összes jegykiállításkor fizetendő illetéket, de nem tartalmazzák azokat a helyi illetékeket és adókat, melyek bizonyos desztinációk esetében csak a repülőtéren fizethetőek meg, helyi valutában.

A feltüntetett repülőjegy tarifák az árak meghirdetésekor érvényesek, a valutaárfolyamok folyamatos változása miatt foglaláskor eltérés lehetséges. A fenti akciós díjtételek csak online repjegy foglalás esetén érvényesek a Repjegyakciok.hu, repulojegy.vista.hu illetve vista.hu weboldalakon. Irodáinkban vagy telefonon történő személyes foglalás esetén az árak a fent hirdetettektől eltérhetnek. Az adott akciós árakon helyeket a légitársaság csak korlátozott számban biztosít. A légitársaságok minden esetben fenntartják a jogot a repülőjegy árak, illetékek ill. a feltételek előzetes figyelmeztetés nélkül történő megváltoztatására.

Comments are closed.