Őrület: Miami repülőjegy csak 138 000Ft-ért!

január 19th, 2016 - 18:21

miami-repulojegy-akcio Szuper olcsó repülőjegy Miamiba, budapesti indulással!

Az Air France, KLM, Alitalia és Delta légitársaságok jóvoltából most akciós áron juthat Miami repülőjegyhez ( például február 22 –  március 1. ) Az akció csak csak január 20-ig él, döntsön hamar és várásolja meg repülőjegyét!

A fenti olcsó repülőjegy ár oda-vissza útra értendőek a Vista.hu online repülőjegy rendszerünkben történő online foglalás és online bankkártyás fizetés esetén érvényesek. A repülőjegy árak tartalmazzák az összes jegykiállításkor fizetendő illetéket, de nem tartalmazzák azokat a helyi illetékeket és adókat, melyek bizonyos desztinációk esetében csak a repülőtéren fizethetőek meg, helyi valutában.

A feltüntetett repülőjegy tarifák az árak meghirdetésekor érvényesek, a valutaárfolyamok folyamatos változása miatt foglaláskor eltérés lehetséges. A fenti akciós díjtételek csak online repjegy foglalás esetén érvényesek a Repjegyakciok.hu, repulojegy.vista.hu illetve vista.hu weboldalakon. Irodáinkban vagy telefonon történő személyes foglalás esetén az árak a fent hirdetettektől eltérhetnek. Az adott akciós árakon helyeket a légitársaság csak korlátozott számban biztosít. A légitársaságok minden esetben fenntartják a jogot a repülőjegy árak, illetékek ill. a feltételek előzetes figyelmeztetés nélkül történő megváltoztatására.

Comments are closed.