Miért éppen Ausztrália? Mert most olcsó!

január 22nd, 2016 - 17:42

ausztralia-repulojegy-repjegy-akcio-500 Ausztrália repülőjegy már 222 600Ft-ért, menetrend szerinti járatokkal! Soha vissza nem térő ajánlat! 

“Hey, mate!” – ezzel a köszöntéssel fogadnak mindenkit az ausztrálok. Járja be a kontinensnyi országot most kevesebbért! Auszrália legendás nagyvárosaival, egyedülálló tájaival és csak itt élő állatfajaival csábítja az utazókat. merüljön el Sydney és Melbourne forgatagában! Csobbanjon egyet a híres Bondi Beachen! Csodálja meg a színes és változatos élővilágot Queenslandben! Merüljön alá a vízi csodákért a Nagy Korallzátonynál! Találkozzon az aboriginal ( világ egyik legősibb kulturájának ) most is élő képviselőivel!

Ne hagyja ki ezeket az akciós árakat, ki tudja, mikor lesz ennyiért újra repülőjegy!

  • Perth repülőjegy 222 600 Ft
  • Melbourne repülőjegy 247 800 Ft
  • Sydney repülőjegy 271 000 Ft

Tovább akciós repülőjegyek és foglalás a ausztrál repülőjegy akció oldalunkon!

A fenti olcsó repülőjegy árak oda-vissza útra értendőek a Repjegyakciok.hu és Vista.hu online repülőjegy rendszerünkben történő online foglalás és online bankkártyás fizetés esetén érvényesek. A repülőjegy árak tartalmazzák az összes jegykiállításkor fizetendő illetéket, de nem tartalmazzák azokat a helyi illetékeket és adókat, melyek bizonyos desztinációk esetében csak a repülőtéren fizethetőek meg, helyi valutában.

A feltüntetett repülőjegy tarifák az árak meghirdetésekor érvényesek, a valutaárfolyamok folyamatos változása miatt foglaláskor eltérés lehetséges. A fenti akciós díjtételek csak online repjegy foglalás esetén érvényesek a Repjegyakciok.hu, repulojegy.vista.hu illetve vista.hu weboldalakon. Irodáinkban vagy telefonon történő személyes foglalás esetén az árak a fent hirdetettektől eltérhetnek. Az adott akciós árakon helyeket a légitársaság csak korlátozott számban biztosít. A légitársaságok minden esetben fenntartják a jogot a repülőjegy árak, illetékek ill. a feltételek előzetes figyelmeztetés nélkül történő megváltoztatására.

Comments are closed.