Helló, itt a legújabb Emirates akció!

január 6th, 2016 - 11:37

emirates-repulojegy-akciok-hello-lead Repüljön már 112 200Ft-ért a világ egyik legjobb légitársaságával!

Dubai repülőjegy már 112 200Ft-tól, India már 142 600Ft-tól, Kína már 143 700Ft-tól, Thaiföld már 159 700Ft-tól, maldív-szigeteki repülőjegy pedig már 178 700Ft-tól foglalható!

Az Emirates legújabb akciója 2016. január 18-ig tart. Az utazást 2016. november 30-ig kell megkezdeni (egyes kiemelt időszakokban az akciós ár nem foglalható). Odaúton a pénteki és szombati, visszaúton szombati és vasárnapi utazásokra a légitársaság felárat számít fel.

Még további Emirates repülőjegy akciók és a fenti árak részletes foglalási feltételei a Vista.hu-n!

A fenti olcsó repülőjegy árak oda-vissza útra értendőek és csak a Repjegyakciok.hu és Vista.hu online repülőjegy rendszerünkben történő online foglalás és online bankkártyás fizetés esetén érvényesek. A repülőjegy árak tartalmazzák az összes jegykiállításkor fizetendő illetéket, de nem tartalmazzák azokat a helyi illetékeket és adókat, melyek bizonyos desztinációk esetében csak a repülőtéren fizethetőek meg, helyi valutában.

A feltüntetett repülőjegy tarifák az árak meghirdetésekor érvényesek, a valutaárfolyamok folyamatos változása miatt foglaláskor eltérés lehetséges. A fenti akciós díjtételek csak online repjegy foglalás esetén érvényesek a Repjegyakciok.hu, repulojegy.vista.hu illetve vista.hu weboldalakon. Irodáinkban vagy telefonon történő személyes foglalás esetén az árak a fent hirdetettektől eltérhetnek. Az adott akciós árakon helyeket a légitársaság csak korlátozott számban biztosít. A légitársaságok minden esetben fenntartják a jogot a repülőjegy árak, illetékek ill. a feltételek előzetes figyelmeztetés nélkül történő megváltoztatására.

Comments are closed.