Bangkok 146 900Ft, Havanna repülőjegy 167 900Ft!

január 19th, 2016 - 11:25

havanna-repulojegy-repjegy-akcio Varázslatos thaiföldi tengerpartok? Kubai hangulat? Nagyvárosi nyüzsgés Tokióban? Válasszon és utazzon akciós áron! Szenzációs repülőjegy árak az Aeroflottól!

Ne habozzon sokáig, az akció csak február 26-ig tart és a szabad helyek is rohamosan fogynak! Az akciós repülőjeggyel március 31-ig meg kell kezdeni az utazást.

Még további Aeroflot repülőjegy akció és a fenti árak részletes foglalási feltételei a Vista.hu-n!

A fenti olcsó repülőjegy árak oda-vissza útra értendőek a Repjegyakciok.hu és Vista.hu online repülőjegy rendszerünkben történő online foglalás és online bankkártyás fizetés esetén érvényesek. A repülőjegy árak tartalmazzák az összes jegykiállításkor fizetendő illetéket, de nem tartalmazzák azokat a helyi illetékeket és adókat, melyek bizonyos desztinációk esetében csak a repülőtéren fizethetőek meg, helyi valutában.

A feltüntetett repülőjegy tarifák az árak meghirdetésekor érvényesek, a valutaárfolyamok folyamatos változása miatt foglaláskor eltérés lehetséges. A fenti akciós díjtételek csak online repjegy foglalás esetén érvényesek a Repjegyakciok.hu, repulojegy.vista.hu illetve vista.hu weboldalakon. Irodáinkban vagy telefonon történő személyes foglalás esetén az árak a fent hirdetettektől eltérhetnek. Az adott akciós árakon helyeket a légitársaság csak korlátozott számban biztosít. A légitársaságok minden esetben fenntartják a jogot a repülőjegy árak, illetékek ill. a feltételek előzetes figyelmeztetés nélkül történő megváltoztatására.

Comments are closed.