Akciós repülőjegyek angolos távozáshoz

január 22nd, 2016 - 17:16

New_York_repulojegy_akcio British Airways repüljegy akció Az Egyesült Államokba és Kanadába! Foglalás csak a repjegyakciok.hu és a vista.hu oldalon!

British Airways légitársaság Európa és Észak-Amerika között az airberlin, Iberia és American Airlines légitársaságokkal együtt repíti utasait. A közös üzemeltetésű járatoknak köszönhetően még több járatot és csatlakozási lehetőséget biztosítanak a két kontinens között.  A British Airways központi repülőtere a londoni Heathrow, ahonnan 70 ország 170 városába repülnek British Airways járatok.

A légitársaság járatainak fedélzetén évi szinten 35 millió csésze teát főznek az utasoknak.

Még további British Airways repülőjegy akció és a fenti árak részletes foglalási feltételei a Vista.hu-n!

A fenti olcsó repülőjegy árak oda-vissza útra értendőek a Repjegyakciok.hu és Vista.hu online repülőjegy rendszerünkben történő online foglalás és online bankkártyás fizetés esetén érvényesek. A repülőjegy árak tartalmazzák az összes jegykiállításkor fizetendő illetéket, de nem tartalmazzák azokat a helyi illetékeket és adókat, melyek bizonyos desztinációk esetében csak a repülőtéren fizethetőek meg, helyi valutában.

A feltüntetett repülőjegy tarifák az árak meghirdetésekor érvényesek, a valutaárfolyamok folyamatos változása miatt foglaláskor eltérés lehetséges. A fenti akciós díjtételek csak online repjegy foglalás esetén érvényesek a Repjegyakciok.hu, repulojegy.vista.hu illetve vista.hu weboldalakon. Irodáinkban vagy telefonon történő személyes foglalás esetén az árak a fent hirdetettektől eltérhetnek. Az adott akciós árakon helyeket a légitársaság csak korlátozott számban biztosít. A légitársaságok minden esetben fenntartják a jogot a repülőjegy árak, illetékek ill. a feltételek előzetes figyelmeztetés nélkül történő megváltoztatására.

Comments are closed.