Számos ázsiai város 130 000Ft alatti áron!

december 15th, 2015 - 16:26

phuket-repulojegy-foglalasi-akcioSzenzációs repülőjegy akciók Ázsiába az Air Chinával!!

A fenti árak budapesti indulással, de bécsi hazaérkezéssel érvényesek, Vista.hu online repülőjegy oldalon történő foglalás és azonnal bankkártyás fizetés esetén. Az utazás áprilisban és májusban lehet. A repülőjegy keresőben az “Oda és vissza” helyett válassza a “Többszakaszos” lehetőséget, a kiinduló városhoz Budapestet, a hazaérkezéshez pedig Bécset írja be!

 A repülőjegy árak tartalmazzák az összes jegykiállításkor fizetendő illetéket, de nem tartalmazzák azokat a helyi illetékeket és adókat, melyek bizonyos desztinációk esetében csak a repülőtéren fizethetőek meg, helyi valutában.

A feltüntetett repülőjegy tarifák az árak meghirdetésekor érvényesek, a valutaárfolyamok folyamatos változása miatt foglaláskor eltérés lehetséges. A fenti akciós díjtételek csak online repjegy foglalás esetén érvényesek a repulojegy.vista.hu weboldalon. Irodáinkban vagy telefonon történő személyes foglalás esetén az árak a fent hirdetettektől eltérhetnek. Az adott akciós árakon helyeket a légitársaság csak korlátozott számban biztosít. A légitársaságok minden esetben fenntartják a jogot a repülőjegy árak, illetékek ill. a feltételek előzetes figyelmeztetés nélkül történő megváltoztatására.

Comments are closed.