Seychelle-szigetek repülőjegy most csak 170 100 Ft-ért!

november 10th, 2015 - 14:39

seychelle-szigetek-repulojegy-akcio-air-seychelleIgazán olcsó Seychelle repülőjeggyel rukkolt elő az Air Seychelle légitársaság!

Akár 170 100Ft-ért is foglalhat most Seychelle-szigetek repülőjegyet! Ezen az áron kínálja Seychelle-szigetek nemzeti légitársasága a legolcsóbb Mahé repülőjegyét, bécsi indulással és egy abu dhabi-i átszállással. Érdemes minél előbb megvenni a jegyet, hiszen helyek csak korlátozott számban vannak.

A fenti olcsó repülőjegy árak oda-vissza útra értendőek a Repjegyakciok.hu és Vista.hu online repülőjegy rendszerünkben történő online foglalás és online bankkártyás fizetés esetén érvényesek. A repülőjegy árak tartalmazzák az összes jegykiállításkor fizetendő illetéket, de nem tartalmazzák azokat a helyi illetékeket és adókat, melyek bizonyos desztinációk esetében csak a repülőtéren fizethetőek meg, helyi valutában.

A feltüntetett repülőjegy tarifák az árak meghirdetésekor érvényesek, a valutaárfolyamok folyamatos változása miatt foglaláskor eltérés lehetséges. A fenti akciós díjtételek csak online repjegy foglalás esetén érvényesek a Repjegyakciok.hu, repulojegy.vista.hu illetve vista.hu weboldalakon. Irodáinkban vagy telefonon történő személyes foglalás esetén az árak a fent hirdetettektől eltérhetnek. Az adott akciós árakon helyeket a légitársaság csak korlátozott számban biztosít. A légitársaságok minden esetben fenntartják a jogot a repülőjegy árak, illetékek ill. a feltételek előzetes figyelmeztetés nélkül történő megváltoztatására.

Comments are closed.