Repüljön Punta Canára az Air France-szal!

november 20th, 2015 - 15:14

punta-cana-repulojegy-akcio-air-franceAkciós ár, kiváló menetrend, ideális csatlakozási idők – ez az Air France repülőjegy ajánlata Dominikára!

  • Punta Cana repülőjegy 223 500Ft, Air France járatokkal

December 2-ig akciós áron vásárolhatja meg Punta Cana repülőjegyét nálunk! A francia légitársaság kedvező áron, egy átszállással és kellemes csatlakozási idővel repíti el Önt Dominikára! A fenti Punta Cana repülőjegy akció részletes feltételei és további Air France KLM repülőjegy akciók megtekinthetőek a Vista.hu-n!

A fenti olcsó repülőjegy árak oda-vissza útra értendőek a Repjegyakciok.hu és Vista.hu online repülőjegy rendszerünkben történő online foglalás és online bankkártyás fizetés esetén érvényesek. A repülőjegy árak tartalmazzák az összes jegykiállításkor fizetendő illetéket, de nem tartalmazzák azokat a helyi illetékeket és adókat, melyek bizonyos desztinációk esetében csak a repülőtéren fizethetőek meg, helyi valutában.

A feltüntetett repülőjegy tarifák az árak meghirdetésekor érvényesek, a valutaárfolyamok folyamatos változása miatt foglaláskor eltérés lehetséges. A fenti akciós díjtételek csak online repjegy foglalás esetén érvényesek a Repjegyakciok.hu, repulojegy.vista.hu illetve vista.hu weboldalakon. Irodáinkban vagy telefonon történő személyes foglalás esetén az árak a fent hirdetettektől eltérhetnek. Az adott akciós árakon helyeket a légitársaság csak korlátozott számban biztosít. A légitársaságok minden esetben fenntartják a jogot a repülőjegy árak, illetékek ill. a feltételek előzetes figyelmeztetés nélkül történő megváltoztatására.

Comments are closed.