Repüljön egzotikus úti célokra az Emirates-szel!

november 2nd, 2015 - 12:43

sri-lanka-dambulla Az Emirates rendkívüli akciójában válogatott úti célokra vásárolhat repülőjegyet!

Az akció csak november 8-ig tart, az indulás 2015. november 12. és 2016. június 30. között lehetséges. ( Az indulás nem lehetséges december 11. és január 2. között vagy március 18-26. között. ). A végcélon legalább 1 szombat éjszakát vagy 3 éjszakát kell eltölteni, az utazás maximális hossza 1 hónap lehet. Odaúton a pénteki és szombati,  visszaúton szombati és vasárnapi utazásokra a légitársaság felárat számít fel.

 

Még további Emirates repülőjegy akciók a Vista.hu-n!

A fenti olcsó repülőjegy árak oda-vissza útra értendőek a Repjegyakciok.hu és Vista.hu online repülőjegy rendszerünkben történő online foglalás és online bankkártyás fizetés esetén érvényesek. A repülőjegy árak tartalmazzák az összes jegykiállításkor fizetendő illetéket, de nem tartalmazzák azokat a helyi illetékeket és adókat, melyek bizonyos desztinációk esetében csak a repülőtéren fizethetőek meg, helyi valutában.

A feltüntetett repülőjegy tarifák az árak meghirdetésekor érvényesek, a valutaárfolyamok folyamatos változása miatt foglaláskor eltérés lehetséges. A fenti akciós díjtételek csak online repjegy foglalás esetén érvényesek a Repjegyackiok.hu, repulojegy.vista.hu illetve vista.hu weboldalakon. Irodáinkban vagy telefonon történő személyes foglalás esetén az árak a fent hirdetettektől eltérhetnek. Az adott akciós árakon helyeket a légitársaság csak korlátozott számban biztosít. A légitársaságok minden esetben fenntartják a jogot a repülőjegy árak, illetékek ill. a feltételek előzetes figyelmeztetés nélkül történő megváltoztatására.

Comments are closed.