Fantasztikus ázsiai repülőjegy árak az Air France KLM-nél

november 4th, 2015 - 17:58

KL_AF_tailsUnja a hideget és az esőt? Válogasson akciós ázsiai repülőjegyeink között éa hagyja itthon a didergős hétköznapokat!

December 17-ig vagy január 15-től június 12-ig történő utazás esetén akár a lenti árakon is megvásárolhatja ázsiai repülőjegyét a holland és francia légitársaság járataira! Az akció egészen december 2-ig tart, de a helyek gyorsan fogynak, csapjon le most a jó áru repülőjegyekre!

 

 

Még több akciós ázsiai repülőjegyet talál a Vista.hu Air France KLM repülőjegy akciók oldalán!

A fenti olcsó repülőjegy árak oda-vissza útra értendőek a Repjegyakciok.hu és Vista.hu online repülőjegy rendszerünkben történő online foglalás és online bankkártyás fizetés esetén érvényesek. A repülőjegy árak tartalmazzák az összes jegykiállításkor fizetendő illetéket, de nem tartalmazzák azokat a helyi illetékeket és adókat, melyek bizonyos desztinációk esetében csak a repülőtéren fizethetőek meg, helyi valutában.

A feltüntetett repülőjegy tarifák az árak meghirdetésekor érvényesek, a valutaárfolyamok folyamatos változása miatt foglaláskor eltérés lehetséges. A fenti akciós díjtételek csak online repjegy foglalás esetén érvényesek a Repjegyackiok.hu, repulojegy.vista.hu illetve vista.hu weboldalakon. Irodáinkban vagy telefonon történő személyes foglalás esetén az árak a fent hirdetettektől eltérhetnek. Az adott akciós árakon helyeket a légitársaság csak korlátozott számban biztosít. A légitársaságok minden esetben fenntartják a jogot a repülőjegy árak, illetékek ill. a feltételek előzetes figyelmeztetés nélkül történő megváltoztatására.

Comments are closed.