Emirates repülőjegy akciók világjáróknak

november 10th, 2015 - 15:07

emirates-repulojegy-akciok-saigon-nov Az Emirates újabb repülőjegy akcióval kedveskedik a magyar utazóknak!

A világ egyik legjobbjaként számon tartott Emirares légitársaság most az egyedülálló repülés élményét még olcsóbb áron kínálja, budapesti indulással is. Látogassa meg a Távol-Kelet, az Indiai-óceáni térség, Nyugat-Ázsia, Ausztrália, és Afrika legizgalmassabb helyeit!

Az Emirates repülőjegy akció december 9-ig tart és 2016. június 30-ig megkezdett utazásokra érvényes (egyes kiemelt időszakok kivételével). A végcélon legalább 1 szombat éjszakát vagy 4 éjszakát kell eltölteni, az utazás maximális hossza 4 hónap lehet. Odaúton a pénteki és szombati, visszaúton szombati és vasárnapi utazásokra a légitársaság felárat számít fel.

Még további Emirates repülőjegy akciók és a fenti árak részletes foglalási feltételei a Vista.hu-n!

A fenti olcsó repülőjegy árak oda-vissza útra értendőek a Repjegyakciok.hu és Vista.hu online repülőjegy rendszerünkben történő online foglalás és online bankkártyás fizetés esetén érvényesek. A repülőjegy árak tartalmazzák az összes jegykiállításkor fizetendő illetéket, de nem tartalmazzák azokat a helyi illetékeket és adókat, melyek bizonyos desztinációk esetében csak a repülőtéren fizethetőek meg, helyi valutában.

A feltüntetett repülőjegy tarifák az árak meghirdetésekor érvényesek, a valutaárfolyamok folyamatos változása miatt foglaláskor eltérés lehetséges. A fenti akciós díjtételek csak online repjegy foglalás esetén érvényesek a Repjegyakciok.hu, repulojegy.vista.hu illetve vista.hu weboldalakon. Irodáinkban vagy telefonon történő személyes foglalás esetén az árak a fent hirdetettektől eltérhetnek. Az adott akciós árakon helyeket a légitársaság csak korlátozott számban biztosít. A légitársaságok minden esetben fenntartják a jogot a repülőjegy árak, illetékek ill. a feltételek előzetes figyelmeztetés nélkül történő megváltoztatására.

Comments are closed.