New York repülőjegy most csak 125 200Ft-ért!

október 26th, 2015 - 17:57

New York repülőjegy akció Airberlin légitársaságtólSzenzációsan olcsó New York repülőjeggyel rukkolt elő a német Airberlin légitársaság!

Akár 125 200Ft-ért is foglalhat most New York repülőjegyet, budapesti indulással, egy berlini átszállással! Az indulás november 1-december 16. vagy január 4-március 17. között lehet, csak hétfő-csütörtöki napokon. Az akció csak november 30-ig érvényes, természetesen érdemes minél előbb megvenni a jegyet, hiszen helyek csak korlátozott számban vannak.

A fenti olcsó repülőjegy árak oda-vissza útra értendőek a Repjegyakciok.hu és Vista.hu online repülőjegy rendszerünkben történő online foglalás és online bankkártyás fizetés esetén érvényesek. A repülőjegy árak tartalmazzák az összes jegykiállításkor fizetendő illetéket, de nem tartalmazzák azokat a helyi illetékeket és adókat, melyek bizonyos desztinációk esetében csak a repülőtéren fizethetőek meg, helyi valutában.

A feltüntetett repülőjegy tarifák az árak meghirdetésekor érvényesek, a valutaárfolyamok folyamatos változása miatt foglaláskor eltérés lehetséges. A fenti akciós díjtételek csak online repjegy foglalás esetén érvényesek a Repjegyackiok.hu, repulojegy.vista.hu illetve vista.hu weboldalakon. Irodáinkban vagy telefonon történő személyes foglalás esetén az árak a fent hirdetettektől eltérhetnek. Az adott akciós árakon helyeket a légitársaság csak korlátozott számban biztosít. A légitársaságok minden esetben fenntartják a jogot a repülőjegy árak, illetékek ill. a feltételek előzetes figyelmeztetés nélkül történő megváltoztatására.

Comments are closed.