Repülőjegy villámakció Ázsiába a Lufthansával

augusztus 18th, 2011 - 14:57


Öt ázsiai úticél most még kedvezőbb áron! Ha legkésőbb augusztus 23-ig repülőjegyet foglal, akkor akár a lenti akciós repülőjegy árakon is utazhat Taiwanra, Indiába vagy Szingapúrba!

 

Delhi 121 300 Ft
Bombay 121 300 Ft
Bangalore 135 300 Ft
Szöul 135 300 Ft
Szingapúr 135 300 Ft

 

Repülőjegy kiállítás: 2011. augusztus 23-ig

Minimum kinttartózkodás: 1 szombat éj vagy 6 éjszaka

Maximum kinttartózkodás: 3 hónap

Indulás: 2011. szeptember 1. és október 31. között

 

A fenti olcsó repülőjegy árak budapesti indulással, oda-vissza útra értendőek, és tartalmazzák az összes jegykiállításkor fizetendő illetéket. Nem tartalmazzák azokat a helyi adókat, melyek bizonyos országokban csak a reptéren fizethetők készpénzben.

A feltüntetett tarifák az árak meghirdetésekor érvényesek, az árfolyam ingadozás miatt foglaláskor eltérés lehetséges. A fenti díjtételek online repülőjegy foglalás esetén érvényesek a www.vista.hu oldalon. Irodáinkban vagy telefonon történő helyfoglalás esetén az árak eltérhetnek. A helyek csak korlátozott számban elérhetőek. A légitársaságok minden esetben fenntartják a jogot a repülőjegy árak, illetékek ill. a feltételek előzetes figyelmeztetés nélkül történő megváltoztatására. Olcsó repülőjegy foglalás érdekében olvassa el útmutatónkat és használja online repülőjegy foglaló rendszerünket.

 

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.