Malév akciós árak különkiadás!

szeptember 30th, 2010 - 10:16

Csúcs ez a Malév akció! Most már 29900Ft-ért elröppenhet Amszterdamba vagy 35300Ft-ért Párizsba! Az akciós repülőjegyeket október  5-ig lehet foglalni és megvásárolni. A Malév járatain az árban már benne van fejenként 23kg poggyász díjtalan szállítása, ingyenes étkezés a fedélzeten. A Malév központi repterekre repül (Párizs-Charles de Gaulle, Amszterdam – Schiphol), ahonnan akár tömegközlekedésse is,  olcsón és gyorsan eljuthat a városközpontba!

 

Amszterdam 29 900 Ft

Párizs 35 300 Ft

 

Jegykiállítás: 2010. október 5-ig, a foglalás napján

Indulás: 2011. március 26-ig

Hazaérkezés legkésőbb: 2011. március 31-ig

Utazásból kizárt időszak: 2010. december 15-2011. január 6.

Minimum kinttartózkodás: 3 éjszaka

Maximum kinttartózkodás: 21 nap

 

Az akciós repülőjegyek módosítása ill. visszaváltása nem lehetséges.

 

A fenti akciós repülőjegy árak budapesti indulással, oda-vissza útra értendőek, és tartalmazzák az összes jegykiállításkor fizetendő illetéket. Nem tartalmazzák azokat a helyi adókat, melyek bizonyos országokban csak a reptéren fizethetők készpénzben.

A feltüntetett tarifák az árak meghirdetésekor érvényesek, az árfolyam ingadozás miatt foglaláskor eltérés lehetséges. A fenti díjtételek online repülőjegy foglalás esetén érvényesek a www.vista.hu oldalon. Irodáinkban vagy telefonon történő helyfoglalás esetén az árak eltérhetnek. A helyek csak korlátozott számban elérhetőek. A légitársaságok minden esetben fenntartják a jogot a repülőjegy árak, illetékek ill. a feltételek előzetes figyelmeztetés nélkül történő megváltoztatására.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.