Air France villámakció augusztus 30-ig

augusztus 26th, 2010 - 16:51

Az Air France légitársaság újabb villám repülőjegy akcióval kezdi az őszi szezont. Járjon a királyok nyomában, fedezze fel Madrid és környékének történelmi és művészeti kincseit! Esetleg a tudományos érdeklődése a felsőoktatás fellegvárába hajtja? Irány Boston! Az igazi texasi kalandok mellett földönkívüli élményekben is lehet része Houstonban: ez a texasi város nemcsak a világ olajiparának egyik legnagyobb központja, de itt található az Astrodome sportcsarnok, amit 1965-os elkészültekor a “világ nyolcadik csodájaként” is emlegettek, illetve a NASA központja is. Becsomagolt? AKkor vigyázz, kész, foglalás!

 

Madrid* 48 600 Ft

Boston 135 700 Ft

Abu Dhabi 139 700 Ft

Dakar** 152 700 Ft

Houston 161 200 Ft

 

Jegykiállítás: 2010. augusztus 30-ig

Minimum kinttartózkodás: 1 szombat éj (**Dakar: 7 éjszaka)

Maximum kinttartózkodás: 1 hónap

Indulás: 2010. szeptember 1. és október 31.között (*Madrid: 2010. szeptember 13. és november 13. között)

 

A fenti akciós repülőjegy árak budapesti indulással, oda-vissza útra értendőek, és tartalmazzák az összes jegykiállításkor fizetendő illetéket. Nem tartalmazzák azokat a helyi adókat, melyek bizonyos országokban csak a reptéren fizethetők készpénzben.

A feltüntetett tarifák az árak meghirdetésekor érvényesek, az árfolyam ingadozás miatt foglaláskor eltérés lehetséges. A fenti díjtételek online repülőjegy foglalás esetén érvényesek a www.vista.hu oldalon. Irodáinkban vagy telefonon történő helyfoglalás esetén az árak eltérhetnek. A helyek csak korlátozott számban elérhetőek. A légitársaságok minden esetben fenntartják a jogot a repülőjegy árak, illetékek ill. a feltételek előzetes figyelmeztetés nélkül történő megváltoztatására.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.