Új Lufthansa márka: Lufthansa Italia

július 14th, 2010 - 14:37
A Lufthansa saját közvetlen járatokat üzemeltet Budapest és Milánó között, ill, ezekhez csatlakozva eljuthatunk pl. Nápolyba , vagy Bariba.

A Lufthansa Italia ötvözi a már jól ismert megbízhatóságot és magas minőséget a mediterrán hangulattal. A fedélzet dekorációja utal az olasz származásra, s az utasokat olasz utaskísérők szolgálják ki, míg a vendéglátás terén az eredeti olasz ételek teszik teljessé a kínálatot. A Lufthansa Italia valamennyi gépén kialakított Business osztályú részleget is.

 

Elérhető legjobb áraink :

 

Budapest-Milánó ( közvetlen járat ): 26 000 Ft

Budapest- (Milánó) -Bari: 45 000 Ft

Budapest- (Milánó) -Nápoly: 45 000 Ft

 

A fenti akciós repülőjegy árak budapesti indulással, oda-vissza útra értendőek, és tartalmazzák az összes repülőjegy-kiállításkor fizetendő illetéket. Nem tartalmazzák azokat a helyi adókat, melyek bizonyos országokban csak a reptéren fizethetőek készpénzben.

 

A feltüntetett tarifák a repülőjegy árak meghirdetésekor érvényesek, az árfolyam ingadozás miatt foglaláskor eltérés lehetséges. A fenti díjtételek online repülőjegy foglalás esetén érvényesek a www.vista.hu oldalon. Irodáinkban vagy telefonon történő helyfoglalás esetén az árak eltérhetnek. A helyek csak korlátozott számban elérhetőek. A légitársaságok minden esetben fenntartják a jogot a repülőjegy árak, illetékek ill. a feltételek előzetes figyelmeztetés nélkül történő megváltoztatására.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.