Tanár/diák repülőjegyek – kedvezményes áron!

július 14th, 2010 - 11:59

Rendkívül széles repülőjegy választék diákoknak (általában korhatár nélkül!), tanároknak (korhatár nélkül) és 12-26 év közötti fiataloknak

Oda-vissza repülőjegy árak:

Bécs – Katmandu , majd Colombo-ból vissza Bécsbe 194 300 Ft
Bécs – Szingapúr – Bécs 172 100 Ft
Bécs – Denpasar – Bécs 193 700 Ft
London – Acapulco , majd Cancunból vissza Londonba 215 200 Ft
Bécs – Christchurch – Bécs 217 600 Ft
Bécs – Melbourne – Bécs 232 600 Ft

 

Egyirányú repülőjegy árak:

Quito – Buenos Aires 73 000 Ft
Havanna – Lima 55 000 Ft
Bangkok – Siem Reap(Angkor) 27 000 Ft
Mumbai – Goa 18 000 Ft

 

Az árak tartalmazzák az összes illetéket, az árfolyam ingadozás miatt foglaláskor eltérés lehetséges. A helyek korlátozott számban elérhetõk. A légitársaságok minden esetben fenntartják a jogot az árak, illetékek ill. a feltételek elõzetes figyelmeztetés nélkül történõ megváltoztatására.

 

Kedvező feltételekkel: a maximum kinntartózkodás általában 1 év
Ezen jegytípusok módosítása , ill. visszaváltása alacsony költségek mellett lehetséges (konkrét repülőjegy foglalás alkalmával erről pontosan informáljuk kedves utasainkat)


International Youth Travel Card ( IYTC), International Student Identity Card (ISIC) és International Teacher Identity Card (ITIC) irodáinkban megvásárolható, a jogosultság igazolásával. A kártyák további előnyeiről, az általuk elérhető kedvezményekről
itt talál részleteket.


A repülőjegyek az alábbi Vista irodákban vásárolhatók meg:

Vista Központi Iroda, Vista Westend, Vista Mammut, Vista MOM Park, Vista Arena,Vista Székesfehérvár, Vista Szeged, Vista Pécs, Vista Győr, Vista Miskolc, Vista Debrecen
Elérhetőségeink


A repülőjegyeken kívül, szállás tekintetében, és egyéb földi szolgáltatásokban is rendkívüli ajánlatokkal várjuk szeretettel!

Legkedvezőbb ajánlatainkat ezen a honlapon is megtekintheti!
Exkluzív szállásfoglaló rendszer további 70 000 szállodával, kedvezõ árakon!


STA Travel – A világ legnagyobb ifjúsági utazási társasága, melyet Magyarországon a Vista is képvisel!

2006 májusától tanárok számára is érvényesek a Malév csak a Vista csoport irodáiban kapható kedvezményes STA Travel Blue diák/tanár jegyei, amelyek

  • többnyire olcsóbbak a publikált áraknál (5-30%-kal),
  • egy irányba is megvehetok,
  • módosíthatók,
  • visszaválthatók,

…azaz sokkal jobbak.
65 légitársaság, köztük a Malév és az Alitaliától az Emiratesen és a Qataron keresztül a Qantasig további 65 nagyszerű légitársaság járataira válthatók diák és/vagy tanár jegyek, melyek feltételeikben mindig sokkal kedvezőbbek a „felnőtt” jegyeknél, árban pedig jellemzően 5-30%-kal olcsóbbak. A kedvezmények sok esetben a jogosulttal együtt utazó, önmagában nem jogosultra is kiterjeszthetők, így minden alkalommal érdemes rákérdezni a kedvezményes jegyekre!

 

A jegyeket diákok/tanárok vehetik igénybe, amennyiben rendelkeznek érvényes nemzetközi diákigazolvánnyal (ISIC) vagy érvényes nemzetközi tanárigazolvánnyal (ITIC). Ezen igazolványok irodáinkban megvásárolhatóak.


Ki a diák?
Aki érvényes, nappali tagozatos diákigazolvánnyal rendelkezik.


K
i a tanár? Aki tanárként, tanítóként, oktatóként, nevelőként dolgozik bármilyen oktatási intézményben, és ezt hitelt érdemlően igazolja.


Korhatár:

Diákoknál: általában 36 év, a légitársaságok a jegy feltételeiben ettől eltérő korhatárt is megszabhatnak
Tanároknál: NINCS.

 

Ízelítőül néhány csemege, kattintson a jegyre!

 

Figyelem: Az STA Travel Blue jegyek ennek ellenére NEM az alacsony ár, hanem a verhetetlen kondíciók miatt a legjobbak a piacon, s ezt nem szabad elfelejteni! Nem célunk fapadosokkal versengeni.


A repülőjegyeken kívül, szállás tekintetében, és egyéb földi szolgáltatásokban is rendkívüli ajánlatokkal várjuk!

A jogosultakkal együtt utazó, tanár/diák státusszal nem rendelkező házastársak is igénybe vehetik a kedvezményes jegyeket!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.