Játsszon a Swissel és nyerjen repülőjegyet San Franciscoba!

június 9th, 2010 - 08:01

Június 2-án útjára indult a Swiss légitársaság közvetlen Zürich – San Francisco járata (jegyek 166 100Ft-tól foglalhatóak). Heti hat alkalommal indít gépet a svájci légitársaság a Golden Gate híd, az Alcatraz és a hippi mozgalom városába.

 

Hogy az első járat indítását még emlékezetesebbé tegyék, a Swiss egyik Airbus 340-ese különleges, flower-power stílusú festést és San Francisco feliratot is kap. Ez a HB-JMJ lajstromjelű gép lesz az első, amelyben már az új SWISS Business osztály is helyet kap. Többek köztött egyedülálló üléselrendezés illetve egyedileg szabályozható légpárnás ülések gondoskodnak az üzleti osztályon utazók kényelméről.

 

A jeles alkalomból egy videó karaoke versenyt is indított a Swiss. Scott McKenzie San Francisco című számát bárki felénekelheti és a videót feltöltheti egy külön erre készített weboldalra. A videókra szavazni lehet, a legjobb 10 továbbjut egy sorsolásra, melyen san franciscoi és európai Swiss repülőjegyek valamint egyéb díjak is gazdára találnak. Addig is, amíg eljön az utazás ideje, kedvcsinálóként képernyővédő, mobil csengőhang és számítógépes háttérképek is letölthetőek – természetesen mind San Francisco témában.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.